Kvalita produkcie & bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci - predpoklad pre integráciu v rámci manažérskych systémov - Sinay, Juraj
Aplikácia konceptov manažérstva kvality produkcie a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a ich vzájomná integrácia. Systémy komplexného manažérstva bezpečnosti aplikovaním princípov TQM.