FMEA - nástroj použiteľný v rámci celého podniku - Čierny, Michal
Využitie nástroja FMEA (Failure mode and effect analysis), a jeho aplikácia v rámci podniku. Hodnotenie rizík a stanovenie priorít podľa vopred určených pravidiel.