Vybrané ukazovatele hodnotenia vývoja odvetvia strojárstva na Slovensku - Kádárová, Jaroslava
Analýza vývoja ekonomiky Slovenskej republiky so zameraním na odvetvie strojárstva. Divízie odvetvia priemyslu. Rentabilita vlastného imania za všetky divízie a podnikateľské subjekty SR. Vývoj divízií odvetvia strojárstva a podnikateľských subjektov SR na základe doby obratu zásob.