Záchranky len pre silných - Pažitný, Peter
Poskytovanie záchrannej zdravotnej služby na Slovensku. 273 záchranných staníc poskytujúcich služby na území SR. Koordinácia činnosti záchraniek. Boj o licencie. Podiel záchraniek na trhu. Finančná a výkonnostná vizitka záchraniek. Personálne zabezpečenie záchranných služieb.