Koniec roka v znamení zmien - Škriniar, Pavel, 1979-
Koniec roka prináša v poisťovníctve opäť zmenu. Ide o zníženie technickej úrokovej miery. Aktuálne platné parametre sa dajú zabezpečiť uzavretím zmluvy do konca decembra.