Pojmy "majetok" a "hodnota" z pohľadu práva a z poihľadu ekonómie - Maliar, Martin
Potreba multidisciplinárneho prístupu pri úvahách o pojmoch majetok a hodnota. Analýza pohľadu na ne z hľadiska právnej a ekonomickej vedy.