Revisions to the czech national accounts: properties and predictability - Rusnák, Marek
Príspevok sa zameriava na rozšírenie poznatkov o rozsahu, vlastnostiach a predpovedateľnosti revízií českých národných účtov prostredníctvom skúmania štatistických vlastností dát o českom HDP a jeho zložkách za obdobie rokov 2003-2012.