Problematika ohodnocovania environmentálneho dlhu - Petráková, Zora
Prehľad a popis niektorých metód a techník pre kvantifikáciu environmentálneho dlhu. Možnosti stanovenia škôd na životnom prostredí a ich rozsahu, posudzovanie ekologických rizík a metód pre komplexné hodnotenie životného prostredia.