Aspekty vplyvu sms/internet slangu na spisovnú angličtinu - Sztuková, Mária
Rýchly rozvoj mobilnej komunikácie. Vplyv texted English na spisovnú angličtinu. Dôvody a spôsoby vzniku a dotvárania texted English. Charakteristika používateľov a podiel používania texted English v kontexte používania spisovnej angličtiny.