Systematizácia účinných a plánovaných zmien v slovenskom pracovnom práve - Grisáková, Nora, 1978-
Zmeny v Zákonníku práce účinné od 1. septembra 2011. Plánované zmeny v zákonníku práce účinné od 1. januára 2013.