Problematika a koncepcie oceňovania podniku - Mikáčová, Lenka
Charakteristika problematiky a koncepcií oceňovania podniku. Stanovenie hodnoty podniku patrí medzi dôležité manažérske nástroje riadenia podniku. Otázka hodnoty predstavuje výrazné kritérium pri taktickom riadení podniku a je dôležitá pre dlhodobé strategické rozhodovanie manažmentu. Východiská pre oceňovanie podniku a štyri koncepcie oceňovania.