Obstrarávanie dopravnej obsužnosti - Poliak, Miloš
Problematika optimalizácie dopravnej obslužnosti hromadnou osobnou dopravou. Postavenie hromadnej osobnej dopravy v SR. Požiadavky na zabezpečenie dopravnej obslužnosti v regionálnej hromadnej osobnej doprave.