Finanční vzdělávání: Proč od roku 2009 boduje v zahraničních hitparádách? - Filip, Miloš
Problematika finančného vzdelávania a vzdelávacie programy sústreďujúce sa na aktivity v oblasti osobných financií. Zostavenie efektívneho programu finančnej gramotnosti. Národné programy finančného vzdelávania.