Kurikulum študijných programov Lekárskej fakulty UK v Bratislave a možnosti rozvoja ekonomického vzdelávania z pohľadu celoživotnej uplatniteľnosti - Matulčíková, Marta, 1964-
Charakteristika predmetov súvisiacich s rozvojom ekonomických vedomostí a zručností študentov Lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave. Podmienky a požiadavky na uplatňovanie absolventov z pohľadu trhu práce. Návrhy na možnosti rozvoja ekonomických vedomostí a podnikateľských zručností.