Kurikulum študijných programov Fakulty telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského v Bratislave a Akadémie policajného zboru v Bratislave a možnosti rozvoja ekonomického vzdelávania z pohľadu celoživotnej uplatniteľnosti - Záležáková, Eliška
Analýza študijných programov Fakulty telesnej výchovy a športu UK v Bratislave a Akadémie policajného zboru v Bratislave.