Pred tragédiou a po nej - Dospiva, Jakub
Existenciálne dôvody migrácie afrických migrantov. Tragédia pri juhotalianskom ostrove Lampedusa. Problémy s nelegálnou migráciou. Snaha Európskej únie o riešenie. Preplnené utečenecké tábory. Financie z eurofondov. Vojny, chudoba a diktátorské režimy ako príčiny migrácie z Afriky.