Povinnosti samostatne zárobkovo činných osôb s predĺženou lehotou na podanie daňového priznania za rok 2012 - Zahoranová, Andrea
Postavenie samostatne zárobkovo činnej osoby v sociálnom poistení. Povinné poistenie SZČO, ktorá má predĺženú lehotu na podanie daňového priznania za rok 2012. Príklady.