Priebeh procesu rizika s cieľom aktívnej redukcie pri identifikácii v historickom kontexte - Hocman, František, 1983-
Zdroje vziku rizík. Dôsledková os pôsobenia rizika. Delenie rizika . Prístupy k meraniu rizika. Analýza rizika.