[Sociálne zabezpečenie] - Pechová, Michaela, 1977-
Recenzia na monografiu, ktorá sa venuje teoretickým a praktickým otázkam sociálneho zabezpečenia. Jej účelom je poskytnúť základnú orientáciu v súčasnom systéme sociálneho zabezpečenia a v jeho jednotlivých súčastiach.