Změny sociálního a ekonomického postavení osob samostatně výdělečně činných v roce 2012 ve srovnání s rokem 2006 - Vlach, Jan
Ekonomická kríza a jej dopad na trhovú orientáciu firiem drobných podnikateľov. Podiel samostatne zárobkovo činných osôb na zamestnanosť v krajinách EÚ v rokoch 2006 až 2011. Hodnotenie celkových pracovných a životných podmienok.