Adaptácia - nevyhnutný fenomén v oblasti rozvojovej spolupráce - Lindtnerová, Klaudia
Keňa - prioritná krajina ODA (oficiálnej rozvojovej spolupráce) Slovenskej republiky. Oficiálna rozvojová spolupráca v Keni. Rozvojové projekty. Mikrogranty. Humanitárna pomoc. Slovenské rozojové fórum v Nairobi. Tovarová štruktúra vývozu a dovozu zo SR. Konkrétne možnosti obchodnej spolupráce SR a Kene.