Vyšší minimální mzda - vliv na práva zaměstnanců - Jouza, Ladislav
Vláda v Českej republike schválila vyššiu minimálnu mzdu, ktorá platí od 1. augusta 2013. Základná sadzba novej minimálnej mzdy v ČR. Ochrana zamestnancov a nárok na mzdu v najnižšej stanovenej úrovni.