Segment seniorů v České republice - rostoucí výzva pro adaptace strategického řízení značek - Olšanová, Květa
Prognóza demografického vývoja ČR do roku 2050. Charakteristika seniorského trhu a obvyklé stereotypy. Segmentačný proces. Prístupy k segmentácii straších spotrebiteľov. Vyspelí spotrebitelia - pohľad z uhla lifestylovej segmentácie TNS AISA. Positioning značiek pre zrelých spotrebiteľov.