Oblasti, kde sa (ne)môžete stať expertom - Hanák, Róbert, 1979-
Pri posudzovaní kto je alebo nie je expert, je nevyhnutné sledovať aj oblasť pôsobenia, pretože tá má objektívne väčší vplyv než vlastnosti ľudí, ktorí sa o expertnosť snažia.