Aplikácia bodu indiferencie v nefinančnom podniku - Šrenkel, Ľudovít
Bod indiferencie - vo finančnom manažmente známy ako ukazovateľ indikujúci, aká štruktúra zdrojov krytia majetku je pre podnik výhodná. Praktický príklad výpočtu bodu indiferenecie v troch spoločnostiach.