Ku klasifikácií dôchodkových systémov - Novák, Marcel, 1979-
Popis a zosumarizovanie prístupov ku klasifikácii dôchodkových systémov z pohľadu OECD, Svetovej banky, Medzinárodnej organizácie práce podľa tzv. pilierov. Charakteristika reformovaného dôchodkového systému v Slovenskej republike. Komplexná charakteristika univerzálnych kritérií pre klasifikáciu konkrétnych dôchodkových systémov.