Vplyv corporatie governance na priame zahraničné investície - Debnárová, Lenka
Zodpovedné uplatňovanie princípov corporate governance je vhodným nástrojom na obmedzenie škodlivého, krátkodobého a nadmerného riskovania a v súčasnosti aj jedným z kľúčových prvkov k obnove dôvery na finančných trhoch, podpore investícií a rastu vyspelých ekonomík sveta.