<The> Blundered strategy of euro adoption in the Czech Republic: a "pre-crisis" retrospective - Flek, Vladislav
Autor skúma dôvody, prečo sa Česká republika rozhodla nezaviesť euro. Maastrichtské konvergenčné kritériá.