Chyby pri písaní prípadových štúdií - Černý, Matej, 1982-
Pojem prípadová štúdia, spôsob písania prípadovej štúdie, prehľad najčastejších chýb, ktorých sa študenti dopúšťajú pri tvorbe takejto formy semestrálnej práce a návrh postupov a noriem, ktoré by mali študenti dodržiavať pri jej vypracovávaní.