Príslušnosť ku generačnej kohorte a jej vplyv na vnímanie bankových sloganov - Dobrovičová, Monika
Bankové subjekty sa snažia vybrať také nástroje reklamy, ktoré nielen oslovujú ich cieľové skupiny, ale aj aktívne reflektujú zmeny týkajúce sa ich charakteristík súvisiacich s príslušnosťou ku konkrétnej generačnej kohorte. Tri výrazné generačné kohorty, a to povojnová generácia, generácia X a generácia Y.