Najlepšie sa žije v Londýne. Ale... - Žuffa, Radovan
Prieskum GfK City Brands určil ako top metropoly Londýn, Sydney, Paríž, New York a Rím. Dvojročný index, ktorý hodnotí najatraktívnejšie mestá sveta, poskytuje celkový obraz, ktorého súčasťou je aj sociálne a kultúrne prostredie mesta, atmosféra, verejné služby, ekonomické a vzdelávacie možnosti. Pokles zaznamenali Paríž, Madrid a Tokio.