Jednoduchá řešení ve složitém světě? - Souček, Zdeněk
Príčiny skutočnosti, prečo je úspešné riadenie podniku stále náročnejšie. Význam malého a stredného podniku. Potreby malých a stredných podnikateľov. Zložitá ekonomická situácia vo svete. Chudoba verzus vyhadzovanie potravín do odpadu. Možné riešenia riadenia podniku, ktoré umožnia jeho efektívnejší rozvoj. Dvanásť okruhov problémov. Snaha jednucho riešiť zložité problémy.