Manažérske roly v súčasnom podnikateľskom prostredí - Farkašová, Viera
Dosahovanie podnikových cieľov prostredníctvom zamestnancov, ktorí ich riadia. Efektívne vykonávanie manažérskych rolí, ku ktorým možno zaradiť plánovanie, organizovanie, motivovanie a rozvoj zamestnancov, komunikovanie a rozhodovanie. Osobnosť manažéra.