Příčiny a důsledky vládní zadluženosti a možné cesty k jejímu dlouhodobého řešení - Pikhart, Zdeněk
Príčiny a dopady vládnej zadĺženosti a najefektívnejšie cesty k jej riešniu. Identifikácia príčin neudržateľne vysokého vládneho dlhu. Návrh možných riešení následkov vládnej zadĺženosti.