Motivácia študentov pri výučbe informatiky - Kopačková, Xénia
Sumarizácia doterajších skúseností z výučby Informatiky, konkrétne s využívaním programov Microsoft Office (Word, Excel a Access), zamyslenie sa a návrh, ako zvýšiť motiváciu k štúdiu u študentov na Katedre informačného manažmentu Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. Pri tejto sumarizácii sú brané do úvahy schopnosti, prejavy a reakcie študentov, vonkajšie vplyvy, ako aj poruchy učenia, ako sú disgrafia, dislexia a diskalkúlia. Príspevok obsahuje aj monitorovanie jednotlivých vplyvov na vedomosti študentov a motiváciu k štúdiu.