Historické, právní a makroekonomické aspekty úpadku firem - Augustín, Lubomír
Historické súvislosti úpadkového práva v Anglicku a vo Francúzsku. Makroekonomické ukazovatele svetovej ekonomickej krízy na prahu 21. storočia a dopady na úpadok firiem, nie len v USA, ale tiež v Európe. Vybrané ekonomické teórie vo vzťahu k úpadku firiem.