Kreativní sebedůvěra: Jak ji získat?
Kreativita nie je niečo, čo sa dá vyučovať. Čo je možné, je pomáhať ľuďom objaviť v sebe kreatívnu sebadôveru, prirodzenú schopnosť prichádzať s novými myšlienkami a mať odvahu ich vyskúšať. Aby to mohlo fungovať, je potrebné prekonať štyri druhy strachu: strach z chaotického neznáma, strach z kritiky a hodnotenia, strach z prvého kroku a strach zo straty kontroly.