Vplyv globalizácie na spotrebné správanie návštevníkov v cestovnom ruchu - Gúčik, Marián
Príčiny a prejavy globalizácie v cestovnom ruchu so zreteľom na spotrebné správanie návštevníkov (turistov) a trendy v dopyte po cestovnom ruchu, ktoré ich ovplyvňujú.