Faktory motivácie k neplatenej práci a niektoré politické implikácie - Huňady, Ján
Neplatená práca je v tieni pozornosti venovanej platenej práci, pritom má rozsiahle makroekonomické aj mikroekonomické konsekvencie. Identifikácia faktorov motivácie jednotlivcov k neplatenej práci a dobrovoľníctvu.