Návrh metodiky vyučovania tematického celku prezentácie - Töröková, Anikó, 1963-
Do obsahovej náplne predmetu Informatika II bol zaradený nový tematický celok Tvorba prezentácie, kde študenti majú získať vedomosti o efektívnom využívaní prezentačného nástroja a pokročilé zručnosti práce s prezentačným programom. Príspevok sa zaoberá návrhom metodiky vyučovania tematického celku Tvorba prezentácie prostredníctvom programu MS PowerPoint 2010 v rozsahu 4 vyučovacie hodiny.