Tímové rozhodovanie a štýl rozhodovania formálneho vedúceho - Remeňová, Katarína, 1982-
Tímové rozhodovanie. Štýl rozhodovania vedúceho tímu. Výsledky výskumu, ktorého sa zúčastnili manažéri z 273 podnikov pôsobiacich v SR.