Tlač verzus digitáL - Kaputa, Vladislav
História využitia a spotreby papiera až po využívanie digitálnymi médiami. Pokrok v technológiách tlače, tlačiarenských zariadení a v samotnej výrobe papiera. Postoje užívateľov k tlačovým a digitálnym informáciám a preferenciám vo využívaní printových a digitálnych médií.