Súčasný stav lesného hospodárstva v Slovenskej republike - Némethová, Jana
Využívanie funkcií lesov. Vývoj kategorizácie lesov na Slovensku. Súčasný stav lesného hospodárstva v Slovenskej republike. Výmera a rozmiestnenie lesov.