Nástroje merania efektívnosti kontextovej reklamy - Kráľ, Pavol
Reklama šírená prostredníctvom internetu, ktorá zobrazuje informácie zadávateľa reklamy (inzerenta) v kontexte s obsahom webovej stránky. Prístupy, ktoré je možné uplatniť v procese merania efektívnosti kontextovej reklamy ako významného nástroja marketingovej komunikácie.