Externá komunikácia vysokých škôl - Královičová, Denisa
Marketingová komunikácia vzdelávacích inštitúcií so zameraním na špecifiká externej komunikácie vysokých škôl. Vysoké školy by mali medzi svoje strategické ciele zaradiť zvyšovanie kvality internej a externej komunikácie, a tak zvyšovať svoju prestíž nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.