Označovanie potravinárskych obalov - Karkalíková, Marta
Významná úloha potravinárskeho priemyslu - dodržiavanie požiadaviek EÚ na kvalitu a bezpečnosť potravín. Balenie potravinárskych výrobkov - obalová technika, obalové materiály, pomocné obalové prostriedky. Komunikačná funkcia obalu. Označovanie potravín.