Vplyv štrukturálnych reforiem finančhého trhu na podnikovú sféru - Krištofík, Peter
Dôležité reformné kroky na finančných trhoch ako odozva na krízové udalosti. Činitele vyvolávajúcim potrebu štrukturálnych reforiem finančného trhu, ktoré sa na európskych finančných trhoch realizujú. Vplyv štrukturálnych zmien na podnikovú sféru.