Označovanie potravín nutričnými údajmi - Krnáčová, Paulína, 1983-
Nutričné označovanie potravín podľa projektu FLABEL. Označovanie potravín nutričnými údajmi podľa platnej legislatívy. Povinné informácie, ktoré musia byť uvedené na obale potravinárskych výrobkov.