Využitie neuromarketingu v procese budovania a riadenia hodnoty značky - Majerová, Jana
Neuromarketing je progresívnou marketingovou koncepciou, ktorej používanie v súčasnosti vyvoláva veľmi kontroverzné reakcie, a to nielen celospoločensky, ale aj v rámci odbornej verejnosti. Implementovanie neuromarketingu v procese budovania a riadenia hodnoty značky.