[Vlastnícka správa spoločnosti] - Chovancová, Božena
Recenzia na monografiu, ktorá sa systematicky a komplexne zaoberá otázkami vlastníckej správy spoločnosti. Z tohto pohľadu má vysoko aktuálny charakter, a to hlavne pre krajiny strednej a východnej Európy vrátane Slovenskej republiky, ktoré transformovali svoje predchádzajúce centrálne plánované ekonomiky na trhové ekonomiky s rôznou rýchlosťou a rôznymi cestami.